dimecres, 4 de març del 2009

El poble on no hi passa mai res...

... té una web que moltes grans ciutats ja els hi agradaria tenir.

Miravete de la Sierra, un poble de la província de Teruel on només hi ha 12 habitants (i cap d'ells més jove de 65 anys) s'ha fet un espai a la xarxa i ha creat una web interactiva on el visitant pot recórrer el poble representat en 3D i fer fotos durant el seu recorregut, pot escoltar com Cristóbal li fa explicacions sobre com és el lloc on viu i la seva gent, pot saber com es diuen, ajudar al manteniment de l'Església de Nuestra Señora de las Nieves mitjançant donatius com comprar una teula, algun dels ninos que representen als habitants d'aquest particular poble o poder-te baixar continguts via mòbil...
La veritat és que sorprèn molt que un poble d'aquestes característiques tingui un espai web tant complet.
Fa un temps enrere va aparèixer aquesta web als informatius d'Antena 3 (la notícia esta aquí: http://www.antena3noticias.com/PortalA3N/noticia/publicidad/Miravete-Sierra-pueblo-que-nunca-pasa-nada/2470571) i aquesta iniciativa és ideal perquè aquest poble "deixat de la mà de Déu" es doni a conèixer arreu del món. Crec que estan aprofitant la moda de les destinacions rurals que tria molta gent que viu a les grans ciutats per a fer-se notar i realment ho estan aconseguint.
En un món on hi ha tant d'estrès i ple d'aglomeracions de gent és recomfortant saber que en alguns punts del globus és com si s'hagués parat el temps, o com ells dirien, "el tiempo no pasa ni adelantando la hora." :)

Pàgina web: http://www.elpuebloenelquenuncapasanada.com

1 comentari:

  1. de fet no sé si ho vas provar... això de munyir la vaca del poble aquest és difícil!!! ho dic perquè la Núria i el Dani ho van intentar... és el que té acabar un treball en grup aviat! jeje!
    fins aviat!

    ResponElimina